Aktuelt

Festivalnytt

...

Oslo/Fusion Jury Award winners 2023

Presenting this year's Jury Award recipients! Congratulations to all the winners, and a heartfelt thank you to all the filmmakers and storytellers for sharing their passion and enriching the world of cinema, as well as our lives.

01. oktober 2023

...

Avslutningsfilm og prisutdelinger

Årets avslutningsfilm er en godbit: Cassandro. I tillegg avsløres årets vinnere av beste langfilm, kortfilm, dokumentar og ungdomsfilm. Vi gleder oss!

28. september 2023

...

Møt regissør Lisa Marie Evans i samtale med Siri Lindstad

Hvordan har lesbisk fiksjon påvirket og blitt påvirket av historiske og kulturelle endringer gjennom det forrige århundret? Kom og se "In Her Own Words", og møt regissør Lisa Marie Evans i samtale med Siri Lindstad etter filmen.

27. september 2023

...

Spesialvisning: Beyond Queer, Voices From Bohemian New York

Bli med på en uforglemmelig reise inn i New Yorks bohemkultur fra 1950-tallet frem til i dag, gjennom øynene til noen av de mest fargerike og innflytelsesrike personlighetene i byens kunst- og undergrunnsmiljø. Og møte et ikon: Penny Arcade!

27. september 2023

...

Spesialvisning: Under Press, Skeiv i Russland

Hvordan er situasjonen for skeive i vårt naboland Russland? To kortfilmer, en dokumentar og en samtale med den russiske filmskaperen og aktivisten.

26. september 2023

...

Spesialvisning: Iris Prize presenterer

Velkommen til Iris Prize presenterer, et kortfilmprogram kuratert av Berwyn Rowlands grunnlegger og festivalleder av Iris Prize - verdens største pris for LHBTQ+ kortfilm!

26. september 2023

...

Offisiell åpning av Oslo/Fusion

Fredag 22. september inviterer vi til offisiell åpning av festivalen på Vega Scene klokka 18.30. Åpningen vil bli foretatt av Even Aleksander Hagen, statssekretær i Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med vår festivalsjef Bard Ydén.

21. september 2023

...

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

Last ned vårt manus for publikumsdeltakelse i forkant av visningen nå!

10. september 2023

...

Velkommen til Oslo/Fusion 2023!

Velkommen til Oslo/Fusion 2023. Her finner du hele programmet for årets filmfest!

05. september 2023

...

LITTLE RICHARD: I AM EVERYTHING

8. september byr Rock Noir og Oslo/Fusion på et fascinerende møte med en av tidenes største - og skeive - rockestjerner!

13. august 2023