Vi bryr oss om ditt personvern

Personvern

Vi er liker disse dokumentene like lite som du gjør, men det må nå være enn viss orden på sysakene. I all kortfattethet samler vi inn lite informasjon om deg ved besøk på vår nettside. Hvis du melder deg på nyhetsbrevet så tar vi vare på din e-post adresse. Utover dette bruker vi noen tredjeparts informasjonskapsler, men siden vi ikke har annonseplasseringer på vår nettside, er det svært lite sporbar informasjon som hentes ut av dette. Vi bruker denne informasjonen til å analysere besøk og statistikk på vår nettside.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for virksomhetens (Oslo/Fusion International Film Festival) personopplysninger er festivalleder. Det er frivillig for besøkende til nettstedet å oppgi noen personopplysninger i forbindelse med bruk av siden. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte med mindre annet er spesifisert.

Analyseverktøy og informasjonskapsler

Det benyttes Google Analytics som en del av arbeidet for å lage et brukervennlig nettsted. Disse tjenestene hjelper oss å analysere informasjon om bruk av nettstedet.

Google Analytics bruker informasjonskapsler (tekstfiler lagret på brukerens datamaskin) som registrerer brukerens IP-adresse, og som gir informasjon om denne brukerens bevegelser på nett. Informasjonen som hentes ut fra dette kan benyttes til å gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapselene gjør at man kan koble informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjon som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Nettsiden benytter Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte bruker.

I tillegg benyttes Facebook pixel på nettsiden som samler informasjon om hvilke sider som blir besøkt og delt. Informasjon som samles inn her lagres på Facebook sine servere i Europa og USA. Mottatte opplysninger er underlagt Facebook sine retningslinjer for personvern.

Nyhetsbrev

Der det er mulig å abonnere på nyhetsbrev, lagres navn og e-post adresse for å kunne sende e-posten til riktig person. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når beskjed mottas om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon. Opplysningene slettes også dersom tilbakemelding gis om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.


Kontaktskjema

Den som sender melding via kontaktskjema på nettsiden blir avkrevet navn og e-post adresse. Dette er for at man skal kunne identifisere hvem meldingen kommer fra, og ha informasjon nok til at man kan svare den enkelte henvendelse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes på forespørsel fra brukeren.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no finner du informasjon om hvordan du kan stille inn nettleresen for godta eller avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.