Spesialvisning: Beyond Queer, Voices From Bohemian New York

Bli med på en uforglemmelig reise inn i New Yorks bohemkultur fra 1950-tallet frem til i dag, gjennom øynene til noen av de mest fargerike og innflytelsesrike personlighetene i byens kunst- og undergrunnsmiljø. Og møte et ikon: Penny Arcade!

Bli med på en uforglemmelig reise inn i New Yorks bohemkultur fra 1950-tallet frem til i dag, gjennom øynene til noen av de mest fargerike og innflytelsesrike personlighetene i byens kunst- og undergrunnsmiljø. Beyond Queer er en langdokumentar som viser utvalgte klipp fra the Lower East Side Biography Project, en oral historie skapt av tidligere Warhol Superstar og performancekunstner Penny Arcade.


Du vil få møte legender som Quentin Crisp, Taylor Mead, Betty Dodson, Jack Waters, Sarah Schulman, Holly Woodlawn, Jayne County og mange fler, som forteller om sine liv, sine utfordringer, sine triumfer og sine drømmer. Du vil få et unikt innblikk i hvordan New York har forandret seg gjennom tiårene, og hvordan disse menneskene har bidratt til å forme byens kreative og seksuelle frigjøring.


Etter visningen vil det bli en samtale med regissørene Penny Arcade og Anna Margarita Albelo, som vil dele sine erfaringer med å lage filmen, samt svare på spørsmål fra publikum. Dette er en sjelden mulighet til å høre fra to av de mest spennende og originale stemmene i dagens queer-kunstscene.


Ikke gå glipp av denne enestående sjansen til å se Beyond Queer på stort lerret, og til å delta i en levende og inspirerende dialog med Penny Arcade og Anna Margarita Albelo. Bestill billetter nå!
Vega torsdag 28.september klokka 18.00: https://www.vegascene.no/film/UAV20236964


27. september 2023