Spesialvisning: Iris Prize presenterer

Velkommen til Iris Prize presenterer, et kortfilmprogram kuratert av Berwyn Rowlands grunnlegger og festivalleder av Iris Prize - verdens største pris for LHBTQ+ kortfilm!

Opplev filmkunst fra Iris Productions Er du klar for en filmkveld med noen av de beste LHBTQ+ kortfilmene i verden? Da bør du ikke gå glipp av spesialvisningen: : IRIS PRIZE PRESENTERER. Her får du et kuratert utvalg av solide kortfilmer. Dette er en unik sjanse til å se prisvinnende og nyskapende skeiv filmkunst.


Iris Prize er verdens største pris for LHBTQ+ kortfilm, og har blitt kalt “den homofile Oscar” av The Wall Street Journal. Festivalleder og grunnlegger Berwyn Rowlands vil introdusere programmet og fortelle mer om Iris Prize og Iris Productions, som har produsert over 30 filmer siden 2007. Blant filmene du vil se er Burger, Followers, I Shall Be Whiter Than Snow, Colonial Gods og Cardiff.


Dette er en filmkveld du ikke vil angre på. Cinematecket klokken 18.00 i dag. Du finne biletter her: https://www.cinemateket.no/filmer/iris-prize-presenterer


26. september 2023