News

Latest festival news

...

Avslutningsfilm og prisutdelinger

Årets avslutningsfilm er en godbit: Cassandro. I tillegg avsløres årets vinnere av beste langfilm, kortfilm, dokumentar og ungdomsfilm. Vi gleder oss!

Sep 28, 2023

...

Møt regissør Lisa Marie Evans i samtale med Siri Lindstad

Hvordan har lesbisk fiksjon påvirket og blitt påvirket av historiske og kulturelle endringer gjennom det forrige århundret? Kom og se "In Her Own Words", og møt regissør Lisa Marie Evans i samtale med Siri Lindstad etter filmen.

Sep 27, 2023

...

Spesialvisning: Beyond Queer, Voices From Bohemian New York

Bli med på en uforglemmelig reise inn i New Yorks bohemkultur fra 1950-tallet frem til i dag, gjennom øynene til noen av de mest fargerike og innflytelsesrike personlighetene i byens kunst- og undergrunnsmiljø. Og møte et ikon: Penny Arcade!

Sep 27, 2023

...

Spesialvisning: Under Press, Skeiv i Russland

Hvordan er situasjonen for skeive i vårt naboland Russland? To kortfilmer, en dokumentar og en samtale med den russiske filmskaperen og aktivisten.

Sep 26, 2023

...

Spesialvisning: Iris Prize presenterer

Velkommen til Iris Prize presenterer, et kortfilmprogram kuratert av Berwyn Rowlands grunnlegger og festivalleder av Iris Prize - verdens største pris for LHBTQ+ kortfilm!

Sep 26, 2023

...

Offisiell åpning av Oslo/Fusion

Fredag 22. september inviterer vi til offisiell åpning av festivalen på Vega Scene klokka 18.30. Åpningen vil bli foretatt av Even Aleksander Hagen, statssekretær i Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med vår festivalsjef Bard Ydén.

Sep 21, 2023

...

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW!

Download our RHPS Audience Partici ...pation script here!

Sep 10, 2023

...

Welcome to Oslo/Fusion 2023!

We're back! Welcome to Oslo/Fusion 2023!

Sep 05, 2023

...

LITTLE RICHARD: I AM EVERYTHING

8. september byr Rock Noir og Oslo/Fusion på et fascinerende møte med en av tidenes største - og skeive - rockestjerner!

Aug 13, 2023