Spillefilm

Charles Lum: This Is Where I Get Off

United States – 2021

Synopsis

En hyllest til Charles Lums liv fortalt gjennom hans virke som filmskaper, kuratert og presentert av Charlies nære venn og samarbeidspartner, Todd Verow.

Et program med Super-8-filmer Charlie laget som tenåring på 1970-tallet og frem til den siste han laget om sin kamp med AIDS-relatert lymfekreft. Charlie AKA Clublum var et høyt elsket og verdsatt menneske i vårt skeive queer- og filmmiljø, hvis filmer trosset tabuer og stigma rundt  sex, sex på offentlige steder, og sex som HIV-positiv. Filmene hans besitter en sær sjarme og en hemningsløs og skarp humor, og alltid den rene gleden og nytelsen av en annens kropp.
                                                                                                                                 - Todd Verow

Charles Lum (1958 - 2021) var en New York-basert kunstner som arbeidet innen dokumentar- og fiksjonsfilm, fotografi og performance. Mange av filmene hans har blitt vist på Oslo/Fusion (og Skeive filmer), og som tidligere utvekslingsstudent i Norge elsket Charlie Norge og Oslo, men dessverre fikk vi aldri til et besøk før han gikk bort så altfor tidlig.

Vi er glade og takknemlige for at Charlies nære venn og samarbeidspartner Todd Verow er tilstede for å presentere denne hyllesten til den vakre Charles Lum.

  Detaljer

 • Regissør

  Charles Lum

 • Medvirkende

  Kurator/Curator: Todd Verow

 • Lengde

  73 min.

 • Språk

  English

 • Tekst

  Utekstet

Trailer

Visninger

 • Cinemateket

  27.09.2023 kl. 20:00

  Spesialvisning

  Tilstede på visningen
  Todd Verow
  · Manusforfatter og regissør